AKH KONOPNÝ ROSTLINNÝ OLEJ

Značka: Aroma KH
od 231 Kč / ks

Zvolte variantu

Olej s obsahem esenciálních mastných kyselin pro studenou kuchyni. Za studena lisovaný olej používaný jako dietetikum pro přímou konzumaci, skvělý ve studené kuchyni do salátů nebo jako ochucovadlo do již hotovych pokrmů. Obsahuje řadu látek, které si tělo neumí samo vyrobit a musí je přijímat ze stravy. Snadno se vstřebává a tráví, je dobře využitelny lidskym organismem. Má vysoky obsah omega-3 a 6 nenasycenych mastnych kyselin, čímž se stává výtečným doplněním stravy. INCI: Cannabis sativa Seed Oil Fyzikální vlastnosti: zelenožlutý až tmavě zelený vysychavý olej Bod tuhnutí: cca -18 °C Relativní hustota: při 20 °C cca 0,925 g/cm3 Základní obsahové složky: nenasycené mastné kyseliny, zejména linolová (C18:2) cca 50 %, alfa-linolenová (C18:3) cca 18 %, olejová (C18:1) cca 13 %, gama-linolenová (C18:3) cca 2 % chlorofyl, vitamíny, karotenoidy

Detailní informace

Objem: 215 ml
Většinou do týdne
Můžeme doručit do: 26.9.2024
340 Kč / ks
Objem: 115 ml
Většinou do týdne
Můžeme doručit do: 26.9.2024
231 Kč / ks

Detailní popis produktu

Olej s obsahem esenciálních mastných kyselin pro studenou kuchyni. Za studena lisovaný olej používaný jako dietetikum pro přímou konzumaci, skvělý ve studené kuchyni do salátů nebo jako ochucovadlo do již hotovych pokrmů. Obsahuje řadu látek, které si tělo neumí samo vyrobit a musí je přijímat ze stravy. Snadno se vstřebává a tráví, je dobře využitelny lidskym organismem. Má vysoky obsah omega-3 a 6 nenasycenych mastnych kyselin, čímž se stává výtečným doplněním stravy. INCI: Cannabis sativa Seed Oil Fyzikální vlastnosti: zelenožlutý až tmavě zelený vysychavý olej Bod tuhnutí: cca -18 °C Relativní hustota: při 20 °C cca 0,925 g/cm3 Základní obsahové složky: nenasycené mastné kyseliny, zejména linolová (C18:2) cca 50 %, alfa-linolenová (C18:3) cca 18 %, olejová (C18:1) cca 13 %, gama-linolenová (C18:3) cca 2 % chlorofyl, vitamíny, karotenoidy

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: