AKH OLEJ Z PŠENIČNÝCH KLÍČKŮ

Značka: Aroma KH
od 89 Kč / ks

Zvolte variantu

Olej s významným obsahem vitamínů a lecitinů. Pšenice je celosvětově pěstovaná plodina s dlouhou historií. Víte, že je zdrojem i pro rostlinný olej vysoce ceněný v potravinářství i kosmetice? Vyrábí se lisováním za studena, aby byla zachována účinnost všech obsažených složek. Ve studené kuchyni jej lze využít do salátů, na obilné kaše nebo k omaštění, dochucení a zjemnění jakéhokoli pokrmu. Obsahuje omega-3 a 6 nenasycené mastné kyseliny a velké množství lecitinů. INCI: Triticum vulgare Germ Oil Fyzikální vlastnosti: žlutohnědá, medově olejovitá kapalina s typickou obilnou vůní Relativní hustota: při 20 °C cca 0,925 g/cm3 Základní obsahové složky: nenasycené a nasycené mastné kyseliny – hlavní podíl kyselina linolová (C18:2) cca 57 %, olejová (C18:1) cca 17 %, palmitová (C16:0) cca 16 %, linolenová (C18:3) cca 6 % vitamíny A a E (zejména je zde vysoký obsah vitamínu E v přirozené formě alfa-tokoferolu a beta-tokoferolu), lecitin, karotenoidy

Detailní informace

Objem: 500 ml
Většinou do týdne
Můžeme doručit do: 30.9.2024
677 Kč / ks
Objem: 30 ml
Většinou do týdne
Můžeme doručit do: 30.9.2024
89 Kč / ks
Objem: 215 ml
Většinou do týdne
Můžeme doručit do: 30.9.2024
415 Kč / ks
Objem: 115 ml
Většinou do týdne
Můžeme doručit do: 30.9.2024
305 Kč / ks

Detailní popis produktu

Olej s významným obsahem vitamínů a lecitinů. Pšenice je celosvětově pěstovaná plodina s dlouhou historií. Víte, že je zdrojem i pro rostlinný olej vysoce ceněný v potravinářství i kosmetice? Vyrábí se lisováním za studena, aby byla zachována účinnost všech obsažených složek. Ve studené kuchyni jej lze využít do salátů, na obilné kaše nebo k omaštění, dochucení a zjemnění jakéhokoli pokrmu. Obsahuje omega-3 a 6 nenasycené mastné kyseliny a velké množství lecitinů. INCI: Triticum vulgare Germ Oil Fyzikální vlastnosti: žlutohnědá, medově olejovitá kapalina s typickou obilnou vůní Relativní hustota: při 20 °C cca 0,925 g/cm3 Základní obsahové složky: nenasycené a nasycené mastné kyseliny – hlavní podíl kyselina linolová (C18:2) cca 57 %, olejová (C18:1) cca 17 %, palmitová (C16:0) cca 16 %, linolenová (C18:3) cca 6 % vitamíny A a E (zejména je zde vysoký obsah vitamínu E v přirozené formě alfa-tokoferolu a beta-tokoferolu), lecitin, karotenoidy

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: