AKH OLEJ Z VLAŠSKÝCH OŘECHŮ
Detailní popis produktu
Za tepla lisovaný olej příjemné ořechové chuti. Olej získávaný lisováním vlašských ořechů za tepla je svou jemnou ořechovou chutí výtečnou volbou pro dochucení a zjemnění pokrmů, k přípravě salátů a dresinků, na obilné kaše a do těstovin. Má široké využití v orientální kuchyni. Tato varianta (na rozdíl od oleje získávaného lisování za studena) je vhodná i pro tepelnou úpravu pokrmů, pro pečení i smažení. INCI: Juglans regia Seed Oil Fyzikální vlastnosti: světle žlutá olejovitá kapalina téměř bez vůně Relativní hustota: při 20 °C cca 0,923 g/cm3 Základní obsahové složky: mastné kyseliny - hlavní podíl kyselina linolová (C18:2) cca 60 %, olejová (C18:1) cca 19 %, linolenová (C18:3) cca 13 %, palmitová (C16:0) cca 7 % vitamíny E a ABuďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.