AKH SÓJOVÝ ROSTLINNÝ OLEJ

Značka: Aroma KH
od 163 Kč / ks

Zvolte variantu

Rostlinný olej s širokým využitím, lisovaný za tepla. Sója luštinatá je celosvětově rozšířená plodina, jedná se o luštěninu poskytující vyskový obsah bílkovin. Proto jsou sójové potraviny oblíbené u vegetariánů. Původ jejího využívání se nachází v Číně, má tísíciletou tradici. Olej může byt použit v teplé kuchyni na jakékoli úpravy, uchová si přírodní nutriční látky a přirozenou chuť. Ve studené kuchyni se dá použít do zálivek na saláty nebo pro přípravu dresinků. Obsahuje vitamíny skupiny B, vitamín E a K, draslík, železo, fosfor a aminokyseliny. Je známy pro vysoky obsah přírodního lecitinu. Sójový olej je běžně používanou složkou kosmetiky (emoliens), je využíván v krmivářství a potravinářství. Díky své stabilitě je skvělý pro výrobu olejových macerátů. INCI: Glycine soja Oil Fyzikální vlastnosti: slabě žlutá olejovitá kapalina bez vůně Bod tuhnutí: cca -13 °C Relativní hustota: při 20 °C cca 0,923 g/cm3 Základní obsahové složky: mastné kyseliny - hlavní podíl kyselina linolová (C18:2) cca 59 %, olejová (C18:1) cca 23 %, palmitová (C16:0) cca 9 %, linoleová (C18:3) cca 4 % a arachová (C20:2) cca 1 % vitamíny A, E, lecitin

Detailní informace

Objem: 500 ml
Většinou do týdne
Můžeme doručit do: 4.12.2024
163 Kč / ks
Objem: 1000 ml
Většinou do týdne
Můžeme doručit do: 4.12.2024
274 Kč / ks

Detailní popis produktu

Rostlinný olej s širokým využitím, lisovaný za tepla. Sója luštinatá je celosvětově rozšířená plodina, jedná se o luštěninu poskytující vyskový obsah bílkovin. Proto jsou sójové potraviny oblíbené u vegetariánů. Původ jejího využívání se nachází v Číně, má tísíciletou tradici. Olej může byt použit v teplé kuchyni na jakékoli úpravy, uchová si přírodní nutriční látky a přirozenou chuť. Ve studené kuchyni se dá použít do zálivek na saláty nebo pro přípravu dresinků. Obsahuje vitamíny skupiny B, vitamín E a K, draslík, železo, fosfor a aminokyseliny. Je známy pro vysoky obsah přírodního lecitinu. Sójový olej je běžně používanou složkou kosmetiky (emoliens), je využíván v krmivářství a potravinářství. Díky své stabilitě je skvělý pro výrobu olejových macerátů. INCI: Glycine soja Oil Fyzikální vlastnosti: slabě žlutá olejovitá kapalina bez vůně Bod tuhnutí: cca -13 °C Relativní hustota: při 20 °C cca 0,923 g/cm3 Základní obsahové složky: mastné kyseliny - hlavní podíl kyselina linolová (C18:2) cca 59 %, olejová (C18:1) cca 23 %, palmitová (C16:0) cca 9 %, linoleová (C18:3) cca 4 % a arachová (C20:2) cca 1 % vitamíny A, E, lecitin

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole: