Jemnost čokolády s uklidňujícím bergamotem. Bergamot při nervovém napětí a úzkosti zjemňuje, snižuje hrubost a vztek, vhodný při přecitlivělosti, zlepšuje náladu, výrazně harmonizuje, uvolňuje a...
Sladkost čokolády se sebevědomou skořicí. Skořice vhodná při únavě, oslabení a fyzickém vyčerpání, při napětí a nervozitě, proti zapomnětlivosti a nedůslednosti, prohřívá emoce, teplem harmonizuje...
Sladká čokoláda s čerstvým mangem. Jemná čokoláda s tropickým mangem nás přenáší na daleký východ do tropických míst jižní a jihovýchodní Asie. Sladké tóny čokolády spojené s ovocnými tóny...
Hořkost čokolády spojená se svěžestí listů máty. Máta peprná povzbuzuje při slabosti, únavě a nervozitě, celkově stimuluje, podporuje pozornost, čistí myšlenky, zlepšuje koncentraci, stimuluje...
Jemnost čokolády zintenzivněná sladkostí pomeranče. Pomeranč je vhodné antidepresivum při stresu, smutku, úzkosti, při nervozitě, osvěžuje, uvolňuje, povznáší, uklidňuje při nespavosti, při...
Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více informací