Olej s významným obsahem vitamínů a lecitinů. Pšenice je celosvětově pěstovaná plodina s dlouhou historií. Víte, že je zdrojem i pro rostlinný olej vysoce ceněný v potravinářství i kosmetice?...
Za tepla lisovaný olej příjemné ořechové chuti. Olej získávaný lisováním vlašských ořechů za tepla je svou jemnou ořechovou chutí výtečnou volbou pro dochucení a zjemnění pokrmů, k přípravě salátů...
Za studena lisovaný olej ořechové chuti pro studenou kuchyni. Olej získávaný lisováním vlašských ořechů za studena je svou jemnou ořechovou chutí výtečnou volbou pro dochucení a zjemnění pokrmů, k...
Za studena lisovaný olej potravinářské kvality. Rakytník řešetlákový je listnatý trnitý keř známý svými malými oranžovými plody bohatými na vitamín C a další účinné složky. Určitě jste se s nimi...
Rostlinný olej s širokým využitím, lisovaný za tepla. Slunečnicový olej je spolu s řepkovým nejčastěji používaným olejem v českých kuchyních. Je získáván lisováním ze slunečnicových semen. Složení...
Rostlinný olej s širokým využitím, lisovaný za studena. Slunečnicový olej je spolu s řepkovým nejčastěji používaným olejem v českých kuchyních. Je získáván lisováním ze slunečnicových semen....
Rostlinný olej s širokým využitím, lisovaný za tepla. Sója luštinatá je celosvětově rozšířená plodina, jedná se o luštěninu poskytující vyskový obsah bílkovin. Proto jsou sójové potraviny oblíbené...
Pro intenzivní regeneraci. Foraha, kamanu, domba, alexandrijský nebo indický vavřín, ati tree - pod všemi těmito názvy se skrývá kalaba obvejčitá (lat. Calophyllum inophyllum). Z jejích semen je...
Rostlinný olej s jemným oříškovým aromatem. Za studena lisovaný olej vhodny do salátů, na dochucení pomazánek, ale i masa. Je součástí tradiční marocké kuchyně. Získává se lisováním z plodů argánie...
Rostlinný tuk pro přípravu dezertů a provonění pokrmů. BAMBUCKÉ MÁSLO, máslo karité, shea butter, africké zlato či ženské zlato je získáváno z jader plodů máslovníku afrického, stejně jako...
Chutný olej s vůní pražených oříšků. Olej má široké využití ve zdravé kuchyni. Má chuť po praženych oříšcích, je vyborny do salátů a hodí se nejen do slanych, ale i do sladkych pokrmů. Olej...
Rostlinné kakaové máslo ve formě pelet. Kakaové máslo je získáváno zpracování kakaových bobů, plodů kakaovníku. V historii byly kakaové boby tak ceněné, že sloužily i jako platidlo. Původ má tato...
Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více informací