Karel Hadek ARGANOVÝ ROSTLINNÝ OLEJ

Značka: Aroma KH
od 141 Kč / ks

Zvolte variantu

Rostlinný olej s jemným oříškovým aromatem. Za studena lisovaný olej vhodny do salátů, na dochucení pomazánek, ale i masa. Je součástí tradiční marocké kuchyně. Získává se lisováním z plodů argánie trnité. Pro své silné regenerační a další účinky je názýván tekutým marockým zlatem. Berbeři používají arganový olej po celá staletí při vaření i ke kosmetickým účelům. INCI: Argania spinosa Kernel Oil Fyzikální vlastnosti: světle žlutá olejovitá kapalina typické jemné vůně Relativní hustota: při 20 °C cca 0,913 g/cm3 Základní obsahové složky: nenasycené mastné kyseliny – hlavní podíl kyselina linolová (C18:2) cca 34 %, kyselina olejová (C18:1) cca 47 % nasycené mastné kyseliny – kyselina palmitová (C16:0) cca 13 %, kyselina stearová (C18:0) cca 6 % vitamín E, F, fytosteroly, karotenoidy

Detailní informace

Objem: 500 ml
Většinou do týdne
Můžeme doručit do: 30.9.2024
1 369 Kč / ks
Objem: 30 ml
Většinou do týdne
Můžeme doručit do: 30.9.2024
141 Kč / ks
Objem: 215 ml
Většinou do týdne
Můžeme doručit do: 30.9.2024
720 Kč / ks
Objem: 115 ml
Většinou do týdne
Můžeme doručit do: 30.9.2024
455 Kč / ks

Detailní popis produktu

Rostlinný olej s jemným oříškovým aromatem. Za studena lisovaný olej vhodny do salátů, na dochucení pomazánek, ale i masa. Je součástí tradiční marocké kuchyně. Získává se lisováním z plodů argánie trnité. Pro své silné regenerační a další účinky je názýván tekutým marockým zlatem. Berbeři používají arganový olej po celá staletí při vaření i ke kosmetickým účelům. INCI: Argania spinosa Kernel Oil Fyzikální vlastnosti: světle žlutá olejovitá kapalina typické jemné vůně Relativní hustota: při 20 °C cca 0,913 g/cm3 Základní obsahové složky: nenasycené mastné kyseliny – hlavní podíl kyselina linolová (C18:2) cca 34 %, kyselina olejová (C18:1) cca 47 % nasycené mastné kyseliny – kyselina palmitová (C16:0) cca 13 %, kyselina stearová (C18:0) cca 6 % vitamín E, F, fytosteroly, karotenoidy

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: