Karel Hadek DÝŇOVÝ ROSTLINNÝ OLEJ

Akce
Značka: Aroma KH
od 237 Kč až –3 %
Karel Hadek DÝŇOVÝ ROSTLINNÝ OLEJ
od 237 Kč až –3 % od 229 Kč / ks

Zvolte variantu

Chutný olej s vůní pražených oříšků. Olej má široké využití ve zdravé kuchyni. Má chuť po praženych oříšcích, je vyborny do salátů a hodí se nejen do slanych, ale i do sladkych pokrmů. Olej lisovaný za studena obsahuje vysoké množství antioxidantů, obzvláště ceněn je také pro vysoky obsah zinku a selenu, nenasycenych mastnych kyselin a jodu. Získává se lisováním semen tykve obecné. INCI: Cucurbita pepo Seed Oil Fyzikální vlastnosti: tmavě červenohnědá olejovitá kapalina s typickou vůní jader Relativní hustota: při 20 °C cca 0,920 g/cm3 Základní obsahové složky: nenasycené mastné kyseliny - hlavní podíl kyselina linolová (C18:2) cca 49 %, olejová (C18:1) cca 33 % nasycené mastné kyseliny - palmitová (C16:0) cca 11 % vitamíny (vitamín E: 80–600 mg/kg), fytosterol, lecitin, selen, organicky vázaný zinek

Detailní informace

Objem: 215 ml
Většinou do týdne
Můžeme doručit do: 3.12.2024
379 Kč / ks
Objem: 115 ml
Skladem
Můžeme doručit do: 26.11.2024
237 Kč
229 Kč / ks

Detailní popis produktu

Chutný olej s vůní pražených oříšků. Olej má široké využití ve zdravé kuchyni. Má chuť po praženych oříšcích, je vyborny do salátů a hodí se nejen do slanych, ale i do sladkych pokrmů. Olej lisovaný za studena obsahuje vysoké množství antioxidantů, obzvláště ceněn je také pro vysoky obsah zinku a selenu, nenasycenych mastnych kyselin a jodu. Získává se lisováním semen tykve obecné. INCI: Cucurbita pepo Seed Oil Fyzikální vlastnosti: tmavě červenohnědá olejovitá kapalina s typickou vůní jader Relativní hustota: při 20 °C cca 0,920 g/cm3 Základní obsahové složky: nenasycené mastné kyseliny - hlavní podíl kyselina linolová (C18:2) cca 49 %, olejová (C18:1) cca 33 % nasycené mastné kyseliny - palmitová (C16:0) cca 11 % vitamíny (vitamín E: 80–600 mg/kg), fytosterol, lecitin, selen, organicky vázaný zinek

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole: