Karel Hadek KAKAOVÉ MÁSLO

Značka: Aroma KH
od 216 Kč / ks

Zvolte variantu

Rostlinné kakaové máslo ve formě pelet. Kakaové máslo je získáváno zpracování kakaových bobů, plodů kakaovníku. V historii byly kakaové boby tak ceněné, že sloužily i jako platidlo. Původ má tato rostlina v tropických oblastech Jižní a Střední Ameriky. Po fermentaci jsou boby namlety na hustou hmotu, ze které je lisováním odděleno máslo, zbytek tvoří kakaový prášek. Naše kakaové máslo má potravinářskou kvalitu. Používá se při vyrobě kvalitních čokolád. Vyborné je i na smažení, opékání a pečení. Výhodou je, že nepřebíjí chutě ostatních ingrediencí. Je mimořádné pro bohaty obsah vitamínu E a množství antioxidantů, proto má výbornou stabilitu a dlouhou trvanlivost. Stále oblíbenější je i jeho využití v oblasti kosmetiky. INCI: Theobroma cacao Seed Butter Fyzikální vlastnosti: světle žlutá hmota s typickou vůní kakaa Bod tání: cca +33°C Základní obsahové složky: mastné kyseliny – hlavní podíl kyselina stearová (C18:0) cca 33 %, palmitová (C16:0) cca 25 %, olejová (C18:1) cca 32 % stopové množství aminokyselin způsobuje, že toto máslo není náchylné ke žluknutí Kakaové máslo námi nabízené má formu peciček. Zahřátím kterékoli formy kakaového másla docílíme jeho rozpuštění.

Detailní informace

Provedeni: 100 g
Většinou do týdne
Můžeme doručit do: 3.12.2024
216 Kč / ks
Provedeni: 250 g
Většinou do týdne
Můžeme doručit do: 3.12.2024
431 Kč / ks

Detailní popis produktu

Rostlinné kakaové máslo ve formě pelet. Kakaové máslo je získáváno zpracování kakaových bobů, plodů kakaovníku. V historii byly kakaové boby tak ceněné, že sloužily i jako platidlo. Původ má tato rostlina v tropických oblastech Jižní a Střední Ameriky. Po fermentaci jsou boby namlety na hustou hmotu, ze které je lisováním odděleno máslo, zbytek tvoří kakaový prášek. Naše kakaové máslo má potravinářskou kvalitu. Používá se při vyrobě kvalitních čokolád. Vyborné je i na smažení, opékání a pečení. Výhodou je, že nepřebíjí chutě ostatních ingrediencí. Je mimořádné pro bohaty obsah vitamínu E a množství antioxidantů, proto má výbornou stabilitu a dlouhou trvanlivost. Stále oblíbenější je i jeho využití v oblasti kosmetiky. INCI: Theobroma cacao Seed Butter Fyzikální vlastnosti: světle žlutá hmota s typickou vůní kakaa Bod tání: cca +33°C Základní obsahové složky: mastné kyseliny – hlavní podíl kyselina stearová (C18:0) cca 33 %, palmitová (C16:0) cca 25 %, olejová (C18:1) cca 32 % stopové množství aminokyselin způsobuje, že toto máslo není náchylné ke žluknutí Kakaové máslo námi nabízené má formu peciček. Zahřátím kterékoli formy kakaového másla docílíme jeho rozpuštění.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole: