Karel Hadek MANDLOVÝ OLEJ

Značka: Aroma KH
od 164 Kč / ks

Zvolte variantu

Za studena lisovaný olej pro studenou kuchyni. Mandlovy olej lisovaný za studena je vhodny především pro studenou kuchyni - přípravu salátů, dresinků a pro zjemnění jídel. Díky lehce mandlové chuti je přidáván i do sladkych pokrmů a ovocnych salátů. Oproti ostatním olejům je hodně syty, stačí ho používat v menším množství. Díky šetrnému lisování za studena obsahuje řadu prospěšných složek, vitamínů a dalších antioxidantů. Ke smažení zvolte variantu oleje lisovaného za tepla. INCI: Prunus amygdalus dulcis Oil Fyzikální vlastnosti: světle žlutá olejovitá kapalina, téměř bez vůně Bod tuhnutí: cca -18 °C Relativní hustota: při 20 °C cca 0,913 g/cm3 Základní obsahové složky: mastné kyseliny - hlavní podíl kyselina olejová (C18:1) cca 71 %, linolová (C18:2) cca 21 % a palmitová (C16:0) cca 6 % vitamíny A a E, lecitin

Detailní informace

Objem: 500 ml
Většinou do týdne
Můžeme doručit do: 1.10.2024
403 Kč / ks
Objem: 1000 ml
Většinou do týdne
Můžeme doručit do: 1.10.2024
685 Kč / ks
Objem: 215 ml
Většinou do týdne
Můžeme doručit do: 1.10.2024
247 Kč / ks
Objem: 115 ml
Většinou do týdne
Můžeme doručit do: 1.10.2024
164 Kč / ks

Detailní popis produktu

Za studena lisovaný olej pro studenou kuchyni. Mandlovy olej lisovaný za studena je vhodny především pro studenou kuchyni - přípravu salátů, dresinků a pro zjemnění jídel. Díky lehce mandlové chuti je přidáván i do sladkych pokrmů a ovocnych salátů. Oproti ostatním olejům je hodně syty, stačí ho používat v menším množství. Díky šetrnému lisování za studena obsahuje řadu prospěšných složek, vitamínů a dalších antioxidantů. Ke smažení zvolte variantu oleje lisovaného za tepla. INCI: Prunus amygdalus dulcis Oil Fyzikální vlastnosti: světle žlutá olejovitá kapalina, téměř bez vůně Bod tuhnutí: cca -18 °C Relativní hustota: při 20 °C cca 0,913 g/cm3 Základní obsahové složky: mastné kyseliny - hlavní podíl kyselina olejová (C18:1) cca 71 %, linolová (C18:2) cca 21 % a palmitová (C16:0) cca 6 % vitamíny A a E, lecitin

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: