Karel Hadek MANGOVÉ MÁSLO
Detailní popis produktu
Jemný rostlinný tuk s výbornou snášenlivostí na pokožce. Mangové máslo je získáváno lisováním pecek plodů mangovníku. I když historie jeho použití není tak dlouhá, jako třeba u kakového másla, jeho obliba při využití zejména v kosmetice narůstá. Používá se v přípravcích pro péči o pleť, je velmi jemné, s vynikající snášenlivostí. Mangové máslo vykazuje zjemňující a regenerační vlastnosti, je stabilní proti žluknutí. INCI: Mangifera indica Seed Butter Fyzikální vlastnosti: bělavý, pevný tuk Bod tání: cca +33–38°C Základní obsahové složky: mastné kyseliny – hlavní podíl kyselina olejová (C18:1) cca 45 %, stearová (C18:0) cca 42 %, palmitová (C16:0) cca 7 %, linolová (C18:2) cca 3 % vitamíny E a A, alantoin, triterpenalkoholy, estery kyseliny skořicové, lecitinBuďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.