Karel Hadek OLEJ Z JADER HROZNŮ

Značka: Aroma KH
od 135 Kč / ks

Zvolte variantu

Za tepla lisovaný olej se složkami pro podporu organismu. Olej vyráběný z hroznových jadérek lisováním za tepla skvěle zapadá do myšlenky "zero waste". Tedy že se při zpracování zužitkuje co největší podíl ze suroviny a minimalizuje se množství odpadu. Olej z jader hroznů je přitom velmi ceněný v kosmetice i potravinářství, nejde o žádný odpad. Je vhodny pro studenou i teplou kuchyni. Vyznačuje se obsahem blahodárných složek, jako jsou cenné vitamíny, lecitin a další antioxidačně působící látky. INCI: Vitis vinifera Seed Oil Fyzikální vlastnosti: světle žlutá olejovitá kapalina Relativní hustota: při 20 °C cca 0,921 g/cm3 Základní obsahové složky: nenasycené mastné kyseliny - hlavní podíl kyselina linolová (C18:2) cca 72 % a olejová (C18:1) cca 17 % vitamíny A, E, významné jsou flavonoidy

Detailní informace

Objem: 500 ml
Většinou do týdne
Můžeme doručit do: 1.10.2024
410 Kč / ks
Objem: 215 ml
Většinou do týdne
Můžeme doručit do: 1.10.2024
213 Kč / ks
Objem: 115 ml
Většinou do týdne
Můžeme doručit do: 1.10.2024
135 Kč / ks

Detailní popis produktu

Za tepla lisovaný olej se složkami pro podporu organismu. Olej vyráběný z hroznových jadérek lisováním za tepla skvěle zapadá do myšlenky "zero waste". Tedy že se při zpracování zužitkuje co největší podíl ze suroviny a minimalizuje se množství odpadu. Olej z jader hroznů je přitom velmi ceněný v kosmetice i potravinářství, nejde o žádný odpad. Je vhodny pro studenou i teplou kuchyni. Vyznačuje se obsahem blahodárných složek, jako jsou cenné vitamíny, lecitin a další antioxidačně působící látky. INCI: Vitis vinifera Seed Oil Fyzikální vlastnosti: světle žlutá olejovitá kapalina Relativní hustota: při 20 °C cca 0,921 g/cm3 Základní obsahové složky: nenasycené mastné kyseliny - hlavní podíl kyselina linolová (C18:2) cca 72 % a olejová (C18:1) cca 17 % vitamíny A, E, významné jsou flavonoidy

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: