Jemný olej s marcipánovou vůní. Meruňky oplývají nejen chutnou dužinou, využitelné jsou i meruňkové pecky, ze kterých se za studena lisuje ceněný olej. Používá se především pro dochucení sladkych...
Olej s významným obsahem vitamínů a lecitinů. Pšenice je celosvětově pěstovaná plodina s dlouhou historií. Víte, že je zdrojem i pro rostlinný olej vysoce ceněný v potravinářství i kosmetice?...
Za tepla lisovaný olej příjemné ořechové chuti. Olej získávaný lisováním vlašských ořechů za tepla je svou jemnou ořechovou chutí výtečnou volbou pro dochucení a zjemnění pokrmů, k přípravě salátů...
Za studena lisovaný olej ořechové chuti pro studenou kuchyni. Olej získávaný lisováním vlašských ořechů za studena je svou jemnou ořechovou chutí výtečnou volbou pro dochucení a zjemnění pokrmů, k...
Za studena lisovaný olej potravinářské kvality. Rakytník řešetlákový je listnatý trnitý keř známý svými malými oranžovými plody bohatými na vitamín C a další účinné složky. Určitě jste se s nimi...
Rostlinný olej s širokým využitím, lisovaný za tepla. Slunečnicový olej je spolu s řepkovým nejčastěji používaným olejem v českých kuchyních. Je získáván lisováním ze slunečnicových semen. Složení...
Rostlinný olej s širokým využitím, lisovaný za studena. Slunečnicový olej je spolu s řepkovým nejčastěji používaným olejem v českých kuchyních. Je získáván lisováním ze slunečnicových semen....
Rostlinný olej s širokým využitím, lisovaný za tepla. Sója luštinatá je celosvětově rozšířená plodina, jedná se o luštěninu poskytující vyskový obsah bílkovin. Proto jsou sójové potraviny oblíbené...
Pro intenzivní regeneraci. Foraha, kamanu, domba, alexandrijský nebo indický vavřín, ati tree - pod všemi těmito názvy se skrývá kalaba obvejčitá (lat. Calophyllum inophyllum). Z jejích semen je...
Rostlinný olej s jemným oříškovým aromatem. Za studena lisovaný olej vhodny do salátů, na dochucení pomazánek, ale i masa. Je součástí tradiční marocké kuchyně. Získává se lisováním z plodů argánie...
Olej s typickou sladkou kokosovou vůní a chutí. Kokosový olej je vhodný do teplé kuchyně - na smažení, vaření i pečení. Získává se z plodů kokosové palmy. Je oblíbený pro své typické nasládlé...
Olej ořechovo-máslové chuti pro doplnění stravy o nenasycené mastné kyseliny. Olej má jemnou ořechovo-máslovou příchuť, lze ho přidávat do salátovych zálivek nebo jím zakapávat pokrmy. Jedná se o...
Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více informací